Lees hier de ervaringen die onze klanten hebben gedeeld op social media.

5/5

Ik ben vandaag voor het eerst geweest bij Viktoria. Wat een lieve en gezellige vrouw. Ik heb nog nooit zo’n uitgebreid, perfecte pedicure en manicure gehad. Ik doe elke maand pedicure en manicure en ik ben bij veel specialisten geweest maar zoiets wat ik vandaag heb ervaren nog nooit in mijn leven. Ik heb mij volgende afspraak al gemaakt bij Viktoria!

5/5

Een weldaad voor je voeten met aandacht en zorg een fantastische behandeling bij Viktoria .
En een mooi cadeau om te krijgen en te geven. Verwen je zelf het is heerlijk .

5/5

Fijne en zeer professionele behandeling! Meer dan alleen de standaard pedicure behandeling!

5/5

Geweldige services een echt een aanrader

5/5

Deze vrouw heeft een wonder verricht. Ik heb een lcn behandeling gehad en eindelijk had ik mooie nageltjes en kon ik met een gerust hart op vakantie. Lieve lieve Viktoria behalve dat je een super lieve vrouw bent kun jij toveren bedankt ­čśÜ

5/

Eindelijk de juiste medisch pedicure gevonden voor mijn probleemvoeten. De behandelingen zijn professioneel en een weldaad voor mijn voeten. Een echte aanrader voor mensen met veel voetproblemen.

5/5

Arkada nagelregulatie gedaan bij Victoria
Ik vind jou zo deskundig,ik raad iedereen aan om daar naar toe te gaan
Zeker bij kalk en ingegroeide nagels
Victoria neemt de tijd voor je en werkt super hygi├źnisch het is soms pijnlijk
Maar je krijgt er een kunstwerk voor terug
Ik ben blij dat ik u heb gevonden
Nogmaals dank u wel en tot over 6 weken

5/5

Vandaag heb ik een Arkada nagelregulatie bij Viktoria ondergaan, mijn nagel was behoorlijk ingegroeid.
Viktoria je bent echt een wonder, met een uur ziet het er weer als nieuw uit. Echt super. Vrijwel pijnloos was de behandeling en ook geen napijn.
Je werkt hygi├źnisch en nauwkeurig.
Daar komt nog bij dat je heel vriendelijk bent en je mensen op hun gemak stelt.
Dus ik vind het gewoon ook gezellig bij je.
Ik zou iedereen die een pedicure nodig heeft aanraden om met jou contact op te nemen.
Heel erg bedankt Viktoria!!!!

5/5

Mijn voeten zijn weer als nieuw!!! Dankzij Viktoria  Heel erg bedankt voor je professionele behandeling en daarnaast ben je ook een gezellig persoon waar je erg op je gemak voelt tijdens de behandeling. Zeker aan te raden voor mensen met een drukke baan om even te ontstressen. Ik kom snel weer langs!!

5/5

De ervaring die ik heb ervaren bij Victoria van voetcare is werelds. Ik had de hoop al bijna opgegeven met mijn voeten. Al jaren had ik last van moeilijk lopen en had ik dikke eeltlagen, droge voeten, kalknagels en noem het maar op. Al na 3 behandelingen was ik van al mijn kwalen af. Ook is ze erg professioneel, is de muziek goed en de thee erg lekker ;). Ze neemt de tijd die ze nodig heeft om de client het juist te behandelen. Na het zien van de before and after resultaten van mijn voeten, hebben twee andere familieleden van mij ook een afspraak gemaakt bij Voetcare. Je bent alle 5 sterren waard van deze recensie. Bedankt voor alles Victoria, je bent geweldig!

5/5

Ik schrijf deze review terwijl ik met mijn altijd overgevoelige voetjes nog in de stoel zit…. zachte handen en heel veel kennis… hele prettige eerste ervaring.. Viktoria bedankt….

5/5

Je wordt goed behandeld en gezellig

5/5

Viktoria is een vakvrouw die mij met een nieuwe techniek (Arkada) geweldig heeft geholpen na jarenlang pijn door in- en rondgroeiende teennagels. Een prettige behandelruimte en lekkere muziek:-)

5/5

Zeer kundig, geduldig, vriendelijk en secuur. Ik vind het geen pretje om te gaan, maar Victoria stelt me gerust. Al bijna een jaar in behandeling voor 2 ernstige traumanagels welke ik jaren heb verwaarloosd. Gelnagels zien er perfect uit en blijven goed zitten. Helemaal tevreden, alhoewel ik uit kijk naar mijn laatste behandeling.

5/5

Kundig geduldig & zeer vriendelijk. Zo onwijs blij met me nagels! Bedankt voor alles tot zo ver victoria! En tot snel! Groetjes Kimberley

5/5

Top vrouw en heel goed in haar werk! Zeker een aanrader!

5/5

Gisteren heb ik voor het eerst een behandeling gehad bij Viktoria voor een probleemnagel. Viktoria stelde me gerust, is vriendelijk en legt alles geduldig en duidelijk uit. Ik ben heel tevreden!

5/5

Geweldig!

5/5

Vandaag heb ik de arkada techniek ondergaan en wat ben ik ontzettend blij en opgelucht dat ik het gedaan heb! Ik kampte al jaren met pijnklachten door “tunnelnagels”. Ook wilde ik nooit open schoenen of slippers dragen want ik wilde het liefst mijn tenen verbergen…
Doordat de klachten dermate ernstig waren geworden, ben ik eerste instantie verwezen naar het ziekenhuis om de pijnlijke operatie te ondergaan. Een dikke naald in je teen als verdoving en daarna een schaar onder je nagel die de zijkanten wegknipt! Jaren geleden heb ik dit aan mijn andere voet moeten ondergaan en ik kan niet anders zeggen, dat het een ontzettend pijnlijke operatie is die ook nog eens zorgt voor een lelijke nagel die scheef gaat staan etc. Per toeval ben ik in contact gekomen met Viktoria die onder andere gespecialiseerd is in tunnelnagels. De behandeling is niet pijnloos maar ik vond het meer dan waard! Ik heb weer een gezonde mooie teen en niet onbelangrijk; ik kan eindelijk zonder schaamte slippers dragen! Zo happy!

5/5

Ik heb veel last gehad van mijn voeten. Liep moeilijk en veel pijn. Vika neemt de tijd voor je. Ik heb nu een aantal behandelingen gehad en ik loop stukken beter.

5/5

Nu een aantal keer geweest en alleen nog maar goede ervaringen. Viktoria is een hele vriendelijk vrouw die haar vak heel serieus neemt. Na jaren mijn voeten te hebben verstopt, loop in nu graag op slipper. Dit doordat Viktoria mijn nagels behandeld met LCN nagels. Super blij mee!

Bedankt Viktoria… ­čÖé

5/5

Prima behandelingen. Goede vakvrouw. Gezellige ruimte. Aanrader!

5/5
5/5

ben zeer tevreden over de behandeling van mijn voeten, ze voelen nu heerlijk aan ook mijn nagels zijn heerlijk. Sinds vandaag mijn handen gedaan het voelt geweldig. Ik hoop nog vaak terug te komen
gr.Els

5/5

Beste Viktoria! Heel erg bedankt voor een vakkundige behandeling. Liep al jaren met een probleem van ingegroeide nagels, veel pedicure’s inmiddels gezien, maar jij kon mijn probleem meteen oplossen! Top Viktoria! Zo houden.
Vriendelijke groet, Jewgenija

5/5

Dank je wel, Victoria! Nog nooit zo’n goede behandeling in Nederland gehad! Zeer zorgvuldig, elke teen en finger krijgt aandacht. Jij bent rust zelf en jij straalt het ook uit! Veel geduld en deskundigheid met moeilijke tenen. Ik kom zeker terug!
groet,
Oxana

5/5

Ha Victoria, ik wil ook wel even laten weten dat ik erg tevreden ben met mijn voeten en teennagels. Na een aantal behandelingen gehad te hebben is het resultaat van voor en na al ontzettend opgeknapt en heb er alle vertrouwen in dat het eindresultaat straks top zal zijn. Gr Carlo

5/5

Ik had jaren last van likdoorns en eeltknobbels, ik ben bij heel veel pedicure geweest om te laten behandelen maar niets heeft geholpen tot ik ik bij victoria terecht kwam een wonder boven wonder ,ik ben na drie behandelingen helemaal van mijn likdoorn en eeltknobbel vanaf ,ik ben daar heel blij en dankbaar voor

Nu ga ik om de vier weken om mijn voeten te te laten verzorgen ,ik vindt haar een kanjer
Ik raad aan iedereen die last heeft van likdoorns, eelt etc.etc. viktoria

Groetjes joyce

5/5

U verzorgt mijn voeten die nogal verwaarloosd waren, dit was het gevolg van een ongeval. Mijn voeten waren altijd koud en blauw. U vertelde me dat ik hiermee naar de huisarts moest gaan vanwege een slechte doorbloeding. De huisarts vertelde mij dat er niets aan de hand was. U vond dat raar en heb toen contact gezocht met de huisarts. Ik gaf aan dat ik onder controle was bij het Havenziekenhuis en het misschien daar moest doorgeven. De arts gaf u gelijk en roemde u met dat er meer zo zouden moeten zijn.
Voor mij bent u een eerste klas Pedicure en de arts vond mijn voeten er goed uitzien. Ik vind het knap dat u ook de medische kant doet en daar moeten de mensen ook naar kijken. Alles bij elkaar een eerst klas verzorging!
In het Erasmus ziekenhuis ben ik daarna onderzocht en een scan liet zijn dat ik verstopte bloedvaten heb. Ik vertelde wat mijn huisarts gezegd had en dat mijn pedicure het eigenlijk bij het juiste einde had.

Bedankt!

5/5

Dank zij de goede zorgen heb ik nu mooie en gezonde voeten,die vrij zijn van schimmel.droogte en kloven.Ik durf nu na jaren open schoenen te dragen

5/5

Mijn man zat al jaren dat hij zich schaamde,pijn had en we zagen alleen maar erger worden doktoren hebben hem maar 1x behandelt en geholpen.
Ik werd ook steeds heen en weer geslingerd.
En nu was het bij mij klaar en voor mijn man ook.
Heb op internet gezocht en ik kwam bij Viktoria van den Herik uit, het gaf mij de doorslag, medische en pedicure achtergrond.

Toch wel eng en je hebt schaamte, maar we hebben de eerste behandeling er op zitten. Het viel reuze mee, natuurlijk zijn onze kwalen niet in ├ę├ęn keer weg maar onze voeten kwamen deze keer na zoveel jaren er beter uit.
We gingen tevreden weg en we komen trouw en tevreden weer terug.
En we hebben vertrouwen erin met haar vakbekwaamheid, hygi├źnische apparatuur en goede zorg, producten, dat onze schimmel in de toekomst verleden tijd zou zijn.
Ze behandelt, ze geeft advies en raad, geeft producten mee zodat het verholpen kan worden jou probleem.
Je bent echt bij deze vriendelijke en vakbekwame mevrouw in goede handen.
Michel en Vanessa uit Rotterdam
5/5

Viktoria is een zorgvuldige en professionele specialist. Haar praktijk is comfortabel, ze werkt 100% hygi├źnisch, en ze geeft duidelijk uitleg. Bovendien bied ze een luisterend oor en kan gezellig kletsen terwijl ze werkt. Haar onbetaalbare dienst is ook eerlijk geprijsd. Echt een aanrader.

5/5

Aanrader, gezellige vakvrouw, ik kom terug!

5/5

OP aanraden van mijn vrouw afspraak gemaakt bij Viktoria voor een schimmel teen liep er al jaren mee te sukkelen. na 1 behandeling en 5 weken verder zie je het resultaat al.

5/5

Met mijn ingegroeide teennagel bij Viktoria terecht gekomen. Ik ben erg tevreden met de behandelingen en heb geen last meer! ­čÖé

5/5

Op 31 mei een arkada methode behandeling gehad (behandeling ingegroeide nagel) ik zag er best tegenop..maar ik zou het iedereen aanraden. Geen operatie nodig en een hele vakkundige behandeling. Het is mij ontzetten meegevallen en de pijn viel ontzettend mee.Viktoria bedankt.

5/5

In drie woorden: professioneel, gezellig en uiterst verzorgd. Bij Viktoria ben je als klant koning en voel jij je thuis. Duidelijke uitleg en geïnteresseerd in de medemens. Probeer het eens!

5/5

Na het lezen van je profiel en alle recencies voelde ik meteen dat ik je praktijk moest kiezen na lang lopen met twijfels over een goede Medische Pedicure praktijk,.
Voor mijn kalknagels die al een tijdje mij bezig houden. Helaas moest ik ff wachten om een afspraak te maken i.v.m. de corora maatregelen. Eindelik kon ik een afspraak maken. Wat ben ik blij. Het wachten het moeite waard. Mijn tenen, mijn nagels een voor een zorgvuldig behandeld. Wat een ervaring, had ik het maar eerder gedaan. Ik ben u zo dankbaar. Ik kijjk naar uit naar de uit behandeling. Voor nu ben ik 100% tevreden met mijn eerste behandeling. Mijn voeten en nagels voelen, zien veel beter uit. En dankzij je kundigheid, zachtigheid,… Nogmaals bedankt Viktoria