Skip to main content

Mijn naam is Viktoria van den Herik, gediplomeerd Medisch Pedicure. In juli 2014 heb ik mijn pedicurepraktijk aan huis geopend. Tijdens mijn stage in de opleiding tot Operatie Assistent in het Erasmus MC op de afdeling Orthopedie heb ik veel interesse gekregen in de Anatomie en Pathologie en met name in de voetproblematiek. Na lang te hebben nagedacht heb ik besloten om een andere opleiding te volgen, die van Medisch pedicure. Ik heb de beste school uitgezocht en met succes mijn Medisch Pedicure diploma behaald.

Mijn streven is om u weer zonder pijnklachten of met verminderde pijnklachten de deur uit te laten gaan. Ook het esthetisch uiterlijk van de voeten vind ik belangrijk. Daar besteed ik dan ook veel aandacht aan.

Mijn motto is: Mooie en gezonde voeten, daar loopt je mee weg!

Ook als u geen pijnklachten heeft en u wilt uw voeten laten verwennen, kunt u bij mij terecht voor een heerlijke pedicure behandeling, of een ontspannende voet-, onderbeen massage.

Ik hou van een prettige sfeer en van rust. Rust creëer ik met een flexible en ruime planning en met de inrichting, verlichting en de achtergrond muziek in mijn praktijk.

Het is voor u als klant belangrijk dat u op een professionele wijze geholpen wordt. Ik maak daarom gebruik van moderne apparatuur waarmee u behandeld wordt volgens de laatste methodes en technieken. U zit in een comfortabele behandelstoel die goed verstelbaar is, zodat ik mijn werk goed kan verrichten en waarin u op een ontspannen wijze de behandeling ondergaat. Ik werk volgens de HAM code (Hygiene, Arbo, Milieu)

Ik ben ingeschreven bij de brancheorganisatie Provoet en aangesloten bij ProCert.