Skip to main content

VoetCare pedicurepraktijk,  Specialist op gebied van voetverzorging, bevindt zich aan huis op de Charloisse Lagedijk 439 te Rotterdam op de 1e etage. Voor de behandeling van eelt, likdoorns (eeltpitten), ingroeiende nagels, kloven, mycosenagels (verdikte-/kalk-/schimmelnagels ) en wratten. Tevens  voor de behandeling van diabetische-, reumatische-, oudere-, verwaarloosde- en overige risicovoeten.

U kunt bij ons ook terecht voor nagelregulatie van ingroeiende en ingegroeide nagels dmv nagelbeugels of Arkada Methode, ook voor nagelreparatie middels acryl of LCN Wilde Pedique gel.

Wij staan ingeschreven in de volgende registers:

  • Kamer van Koophandel te Rotterdam nummer 92335535.
  • Aangesloten bij beroepsorganisatie ProVoet nummer 313927
  • Aangesloten bij ProCERT en ingeschreven in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) onder nummer: 14491
  • Voldoet aan de kwaliteitsnormen vastgesteld door de branche betreffende hygiëne, Arbo-eisen en milieu.
  • Houdt zich aan de Richtlijnen van diabetes mellitus en reumatische aandoeningen.
  • Werkt en houdt zich strikt aan de Code van de Voetverzorging

De praktijk bevindt zich op de 1e etage. Indien u slecht ter been bent is dit wel iets om rekening mee te houden. Zie onze contact pagina voor het adres. Er is gratis parkeergelegenheid op ongeveer 100m van de praktijk. Als u met het openbaar vervoer komt is de loopafstand van tramhalte 25, Vrijenburgerbos, ongeveer 8 min.

Wij werken alleen volgens afspraak, deze kunt u (het snelst) boeken via onze Website.. Hier kunt u meteen de gewenste dag en tijd boeken en staan uw gegevens meteen in ons systeem.

Wilt u uw afspraak wijzigen of annuleren dan kunt u bellen of mailen naar:
  0621228786
  voetcarerotterdam@gmail.com

Tijdens een behandeling kan ik u helaas niet te woord staan. U kunt dan eventueel wel een boodschap achterlaten. Spreek duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Graag tot ziens in VoetCare pedicurepraktijk!